NOVO LUDILO! NOVI RIJALITI KREĆE U SEPTEMBRU! Marija Kulić uživo se obratila ŠEFICI besna zbog Miljane i otkrila sve detalje novog ŠOUA (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠTA SE OVO SPREMA?!

NOVO LUDILO! NOVI RIJALITI KREĆE U SEPTEMBRU! Marija Kulić uživo se obratila ŠEFICI besna zbog Miljane i otkrila sve detalje novog ŠOUA (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić je na početku igre istine imala jednu poruku za produkciju i gledaoce.

"Želim da se obratim Velikoj Šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Znači, ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti s tim da krajem meseca dođe i ona. Međutim, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti tamo i nije ispoštovan dogovor, ja od danas, gledaoci koji očekuju da od mene nešto čuju, nemoj da gledate, ništa neću da pričam. Gledajte tamo Miljanu i Željka, a od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji. Ovde će biti Subotići, a tamo će biti Kulić Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, Ana dolazi u martu kada napuni 18 godina. Celi red stola samo za Kuliće. Molim apartman za nas i kupatulo. Niko vam neće biti potreban", nabrajala je Marija i prozvala produkciju zbog toga što je Staniji Dobrojević bilo dozvoljno četiri meseca da se odmara van rijalitija, a Miljani nije bilo dozvoljno ni deset dana.

Marija je navodno insistirala da njenu ćerku Miljanu Kulić vrate u "Zadrugu" do kraja druge sezone, jer se nadala da će Miljana osvojiti jednu od glavnih nagrada.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track