JA NE MOGU BEZ NJEGA! Milojko DISKVALIFIKOVAN, zbog zdravlja napustio luksuznu vilu, a Milijana mu se obesila oko vrata, a onda je dočekao novi ŠOK! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

POTPUNA POMETNJA

JA NE MOGU BEZ NJEGA! Milojko DISKVALIFIKOVAN, zbog zdravlja napustio luksuznu vilu, a Milijana mu se obesila oko vrata, a onda je dočekao novi ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

U zemunskoj vili usledeo je šok za Milijanu i Milojka kada im je produkcija saopštila da će neko od takmičara biti diskvalifikovan. U jednom momentu je obelodanjeno da će izbačen biti novajlija Milojko Božić o čijoj vezi sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović se naširoko piše i priča.

Razlog diskvalifikacije koji je saopštila voditeljka Slađana Petrušić je bio veoma opasan - da se ne desi najgori scenario i da Božić ne strada zbog zdravstvenih problema. Da ne daj Bože - ne premine!

"Milojko nije sposoban za dalje takmičenje zbog zdravstvenih problema, a ova kuća ne može dopustiti da se desi ono najgore", kazala je Slađa.

foto: Pritnscreen

Milijana mu je pritrčala u zagrljaj, poljubila ga i prošaptala mu reči na uho.

"Ja ne mogu bez njega", rekla je ona i briznula u plač, dok su je zbog toga pojedini učesnici osudili, a među njima i Mladen Vuletić, jedan od najvećih kritičara ove nesvakidašnje veze u vili "Parova": "Nije plakala kada se 'vatala sa Požgajem po ceo dan po kući!", prisetio se Mladen Milijaninih "grehova".

Međutim, na kraju se ispostavilo da je sve zapravo igra produkcije.

Voditeljka je ubrzo poslala Milijanu u tajnu sobu gde ju je čekalo iznenađenje. Tamo je preživela novi mini nervni slom kada je videla da joj se dragi vratio.

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja