Najnovije vesti

DAVID, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! SMEJAO SE DOK SU SE NJIH DVE PSOVALE!  Aleksandra i Ana izvređale jedna drugu: NEVASPITANA, KLOŠARKO JEDNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK SVAĐA

DAVID, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! SMEJAO SE DOK SU SE NJIH DVE PSOVALE! Aleksandra i Ana izvređale jedna drugu: NEVASPITANA, KLOŠARKO JEDNA! (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać i Aleksandra Subotić žestoko su se izvređale kada je David rekao bivšoj verenici da je zbog nje čak i sa majkom Biljanom ulazio u sukobe.

 

Aleksandra je na ovo poludela i krenula da vređa Davida. 

"Kaže on meni da se zbog mene odrekao majke, a zbog nje nije. Sa njom će da ide u Ameriku. Ti mene Davide koristiš. Ti si dečko jedna funjara. Klošaru jedan. Istinu samo govorim".

 

Koraćeva je prokomentariše sve ono što su David i Aleksandra rekli jedno drugom nekoliko minuta pre.

foto: Printscreen

"Ovo je strašno, čas govori jedno, čas drugo. Nije mi jasno. Mnogo se zavozala. Govorim Davidu da prestane više sa svim ovim stvarima. Ja njemu dajem pravo da govori šta hoće, nisam ja Aleksandra. Ja tebe ne komentarišem, samo kada me pitaju. Kada ja govorim, ti ćutiš", rekla je Koraćeva. 

 

"Sram te bilo, nevaspitano pseto. Tako pričaj za svog dečka. Nemoj ti meni tako da se obaćaš. Klošarko jedna!", skočila je Aleksandra, a Ana je počela da vrišti na nju- 

 

"Nemoj meni da se foliraš, reši svoje novčane probleme sa njim. Da mu je dobro sa tobom ne bi se zaljubio u mene. Nemoj meni sindrom žrtve, ne vidim te ovde".

 

Na sve njihove svađe i vređanja, David se samo smeškao.  

 Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...