MILIJANA IZMEĐU DVE VATRE! MILOJKO I POŽGAJ POKAZALI NAJJAČE ADUTE: Ukućani se umešali, isplivala prošlost VREMEŠNOG LJUBAVNIKA (74)
Foto: Printscreen Happy tv

novi detalji

MILIJANA IZMEĐU DVE VATRE! MILOJKO I POŽGAJ POKAZALI NAJJAČE ADUTE: Ukućani se umešali, isplivala prošlost VREMEŠNOG LJUBAVNIKA (74)

Rijaliti -

Milijana Bogdanović priznala je da bi radije svog dečka Milojka Božića izbacila iz luksuzne vile "Parova", pod izgovorom da je to zbog njegovog zdravlja. Od kada je "ostavila" Aleksandra Požgaja u rijalitiju, dobila je osudu svih ukućana, koji su počeli da iznose škakljive detalje iz prošlosti vremešnog starca (74).

Nikola Jovanović Conja i Mladen Vuletić analizirali su celu situaciju, a mladu devojku iz Pilatovića osudili da će postati starleta čim oseti "čari Beograda".

Milojko je demantovao verenicu, kada je izjavio da je dobar sa zdravljem i da mu se di*ao protekle večeri.

foto: Printscreen Happy tv

"Di*o mi se sinoć!", bio je siguran u sebe mladoženja.

Međutim, ukućani ne veruju da je uopšte bilo "akcije" između ljubavnika čija razlika u godinama iznosi 53. Stanovnici vile smatraju da su se samo igrali jorganom, da seksa nije bilo, već da je u pitanju samo gluma.

"Prozivaju ga za čajnu kobasicu, to je jedino sto može da ga digne uveče..Po ceo dan jede, kažu jede kao pred smrt!", bio je surov Požgaj.

foto: Printscreen Happy tv

Ono što je svima nepojmljivo, to je da se Milijana drži za ruke sa političarem, pred svojim verenikom iz Milojkom, koji je inače već u 10 tražio da ide na spavanje.

Voditeljka "Parova" postavila je pitanje Božiću šta će biti "ako Milijana poklekne", na šta je starac samo slegao ramenima.

"Neka klekne šta ja da joj radim", odgovorio je snuždeno.

Najkrontroverznija učesnica rijalitija priznala je Spahu da sve radi kako bi opstala u rijalitiju.

foto: Printscreen Happy tv

"Požgaj je trenutan, biće tu jos Požgaja", priznala mu je ona u jedom od njihovih razgovora.

"Požgaj je nožem nasrnuo na Milojka, što je i sam političar potvrdio. Ali to produkcija neće pustiti. Nemoj da radi (Salvatore) Toto Rina", čulo se u masi, pa je samim tim Milojko predstavljen kao opasni momak.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track