nije joj prijatno

SUBOTIĆKU SU PITALI KAKO SE OSEĆA DOK GLEDA ANU I DAVIDA KAKO SE VOLE: Od mene je bežao kao đavo od krsta, a sa njom svašta radi ISPOD ĆEBETA! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić dobila je škakljivo pitanje tokom emislije o "Zadruzi" kada je morala da odgovori kako se oseća dok gleda svog bivšeg verenika Davida Dragojevića u zagrljaju Ane Korać. Njoj nije nimalo prijatno zbog toga, ali je ipak skupila hrabrosti da odgovori pred svim ukućanima, alii gledaocima.

- Nije mi prijatno, koliko puta prođem pa ispod ćebeta to rade. Meni to iskreno, nije mi najprijatnije da gledam. Navikla sam da ih vidim zajedno, da se poljube u nos, šta već rade...

David joj je dobacivao da "još malo utanji glas kada priča" aludirajući na njeno prenemaganje i lažiranje priča, koje joj stalno zamera od kako se vratila u rijaliti.

- Ali ja sam bila sa njim pre tri meseca i nije mi lepo, još mi nije tako prihvatljivo, ne znam, jednostavno to je bilo moje pre tri meseca, ja sam bila sa njim, ja sam bila u tom položaju, a od mene je bežao kao đavo od krsta - zaključila je Subotićeva.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track