MILJANA I ZOLA PILI I JELI NA CRTU PO KAFANAMA! Siniša Kulić od SRAMOTE išao za njima po Nišu i plaćao silne DUGOVE!
Foto: Printscreen Instagram

Ostali bez novca

MILJANA I ZOLA PILI I JELI NA CRTU PO KAFANAMA! Siniša Kulić od SRAMOTE išao za njima po Nišu i plaćao silne DUGOVE!

Rijaliti -

Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola ponovo su ušili u rijaliti, ali dok su bili u Nišu napravili su navodno dugove koje je Siniša Kulić morao da plaća po kafanama i restoranima.

Naime, Miljana je odlučila da preko Instagrama reklamira razne brendove i na taj način zarađuje, ali ponuda nije bilo. Kako nije odustajale od svoje namere počela je lično da posećuje butike i nudi svoje usluge, međutim ni to nije urodilo plodom pa je temperamentna Nišlijka napravila haos u jednoj radnji u Nišu.

foto: Instagram

- Ona se veoma loše osećala što su je svi stalno odbijali, a očajnički joj je bio potreban novac. Počela je da viče i urla na prodavačicu, ponavljajući kako je ona poznata, da je rijaliti zvezda, te da ova ne zna šta propušta. Prodavačica je pokušavala da je obuzda i da joj se zahvali na ponudi rekla jo je da ipak nije zainteresovana, ali Miljana to nije mogla da podnese. Jedva su je izbacili iz radnje, a Miljana je izašla uplakana - otkrio je izvor blizak rijaliti učesnici

foto: Printscreen

Miljana i Zola navodno su jeli i pili na crtu po kafićima i restoranima, tvrdi izvor.

- Već posle deset dana, Miljana i Lazar su ostali bez novca, pa su zbog popularnosti često jeli u restoranima, a nisu plaćali.Pričali su konobarima i vlasnicima objekata da je to za njih dobra reklama, odbijajući da plate račune. Nekada im je ta priča prolazila, a nekoliko puta nije, te su klopali i molili konobare da ih upišu na crtu i obećavali da će za koji dan doneti novac - priča izvor i dodaje da je Miljanin otac od bruke i sramote išao za njima i plaćao ćerkine dugove.

??? @zola_dj_

Објава коју дели Miljana Kulic (@miljanicakulic) дана

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja