Najnovije vesti

DA ZINEŠ OD ŠOKA

MILJANA KULIĆ RASKRINKALA ANU KORAĆ, PA JOJ SVE ŽIVCE POKIDALA! Atraktivna crnka krenula da urla ne bi li se odbranila, ali ova se NIJE ZAUSTAVLJALA! LOM! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić rešila je da svima dobro stavi do znanja da se u rijaliti kuću vratila jača nego ikada, te naoružana svim dugo skrivanim i škakljivim informacijama. Ona je tako za crnim stolom skočila protiv Ane Korać i Davida Dragojevića, a ni na kraj pameti nije joj bilo da nešto prećuti.

 

foto: Printscreen

Pre svega, ona smatra da je Aleksandra Subotić jedina žrtva u njihovoj priči.

"Momak je dve i po godine glumio ljubav. Aleksandra je u ovoj priči žrtva. Koliko je voleo Aleksandru, toliko voli i Anu", pričala je Miljana, a onda se osvrnula i prokomentarisala Koraćevu.

 

Ana to nije mogla da podnese!

 

"Što se tiče Ane, po prvi put sam pogrešila da je neko fin, dobar i kulturan" počela je Miljana, dok joj je Ana dobacivala: "Ja tebe bolim! Ja tebe bolim od 'Zadruige 1!' Ti mene sanjaš noćima i imaš moje postere. Ti si mene pitala da budemo u vezi. Uhvatila si me za onu stvar", urlala je ona.

 

foto: Printscreen

"Posle snimanja spota te je Sloba je*ao, a bila si Kijina najbolja drugarica", nije se dala zbuniti Miksi, pa je samo nastavila sa provokacijama.

 

foto: Printscreen

"Fejk veza Lune i Marka - ali ne sa njene strane, već sa njegove. Bilo mi je žao kada sam videla da ona njega moli da bude sa njim, a on njoj kaže da će joj dati šansu", nastavila je vidno nervozna Miljana.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...