GAGIJEVE REČI DUGO ĆE JOJ ODZVANJATI U GLAVI: Denser progovorio o trudnoći Markove bivše? Luna u sekundi PROGUTALA KNEDLU!
Foto: Printscreen YT

HIT

GAGIJEVE REČI DUGO ĆE JOJ ODZVANJATI U GLAVI: Denser progovorio o trudnoći Markove bivše? Luna u sekundi PROGUTALA KNEDLU!

Rijaliti -

Inače turbulentan odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića posebno je potresla informacija o trudnoći Markove bivše devojke, o kojoj ni on sam nije bio obavešten. Kako se sumnjalo da je on otac, Luna zasigurno nije bilo lako.

Preko svega toga, radio "Amnezija" napravila je šalu na taj račun, pa izimitirao poruku Gagija Đoganija, Luninog oca, te njegovu reakciju na haos koji je zavladao rijaliti kućom.

"Lunči, šta god da je u pitanju, uz tebe je tvoj tata. Dete nije mala stvar. Ako se ispostavi da je beba njegova, prihvatićemo i čestitaćemo - Gagi", glasila je poruka.

Đoganijeva se i tada dobro držala, na iznenađenje mnogih. Svakako, sigurno joj nije bilo najprijatnije.

foto: Printscreen, Ana Paunković

Odmah zatim, puštena je i navodna muzička želja od Đoleta Đoganija. U pitanju je bio "specijalan pozdrav od Đoleta i cele porodice Đogani - pesma "Tata".

foto: Printscreen

Podsetimo, kada je Miljana Kulić iznela informaciju iz spoljnog sveta o trudnoći Markove bivše devojke, rekla je i kako se sa njom dopisivala, dok je Marko sve vreme negirao da je to istina.

foto: Printscreen

Luna je tada bila šokirana i nema na reči Kulićeve, a sada može da odahne jer je Aleksandra otkrila istinu:

"Marko nema veze sa mojom trudnoćom! Prestanite sa lažima i dezinformacijama."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja