Najnovije vesti

PIJAN SI MI LOMIO NOKTE! ZBOG TEBE MI JE KRV LILA NA SVE STRANE: Aleksandra otkrila kakav PAKAO je preživela uz Davida! Njegova jedna rečenica sve ostavila u ŠOKU (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Žestoka Svađa

PIJAN SI MI LOMIO NOKTE! ZBOG TEBE MI JE KRV LILA NA SVE STRANE: Aleksandra otkrila kakav PAKAO je preživela uz Davida! Njegova jedna rečenica sve ostavila u ŠOKU (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić tokom svađe sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem iznela stravične detalje iz njihove veze.

 

"Nisam upadala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega jer sam mislila da mu Mina pravi klopku. To što sam ja uradila bio je čin ljubavi, napravila sam takvu budalaštinu kakvu niko ne bi napravio. Nemoj više da se s*reš! Što si bio sa mnom onda?", rekla je Aleksandra.

foto: Pritnscreen

Subotićeva je otkrila detalje njihove veze koje niko nije znao.
"Vozio je mrtav pijan kola, ja sam se istraumirala, polomio je telefon. Mislila sam da ćemo da poginemo. Uroljao se od votke, posvađao se sa sestrom i bacio telefon i počeo da skače po njemu. Mrtav pijan se bauljao po ulici. Krenuo je peške, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Ja sam skinula prsten i gađala ga njim. Ja sam njega sprečavala da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Posle toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran", ispričala je Aleksandra.

 

"Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l' ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta videla. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio", zapretio je David.

 

"Vozio si pijan, lomio si mi nokte, ja sam tebe trpela", požalila se Subotićeva.

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...