PLJUŠTI NOVI RAT NA ESTRADI: Stanija je BRUTALNO izvređala  Sandru Afriku, a pevačica na društvenim mrežama napisla OVO i to će Dobrojevićevu tek  RAZBESNETI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

RAT SE NASTAVLJA

PLJUŠTI NOVI RAT NA ESTRADI: Stanija je BRUTALNO izvređala Sandru Afriku, a pevačica na društvenim mrežama napisla OVO i to će Dobrojevićevu tek RAZBESNETI (FOTO)

Rijaliti -

Posle žestoke rasprave uživo sa Stanijom tokom Zadrugovizije, Sandra Afrika na društvenim mrežama napisala da svi moramo na fakultet.

Staniji Dobrojević je, naime, zasmetalo što joj je Sandra Afrika rekla da bi trebalo da prepusti pevanje drugima, te da je mogla "samo da đuska" tokom nastupa.

foto: Printscreen

"Znam ja šta ti misliš o meni, zbog nekih prethodnih komentara na moj račun. Ja sam za razliku od tebe išla na fakultet dok si ti radila šta si radila", odbrusila je starleta pevačici.

Iako joj je Sandra odgovorila i prekinula raspravu uživo, oglasila se na Tviteru oglasila porukom koja je pokrenula lavinu komentara.

"Moramo svi na faks", napisala je pevačica, a onda su se ređali komentari koji su podržavali pevačicu, ali bilo je i onih koji su pisali da je bolje što je išla na fakultet nego da je plesalao oko šipke.

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track