OGORČENA

NAŠLA SAM ISTOG ČOVEKA KAO ŠTO JE SLOBA: Lunu Đogani pukle emocije, pa je sve ispričala NJOJ! Marko će ODLEPITI! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani poverila se Zorici Marković u vezi Marka Miljkovića, vidno iznervirana zbog raskida.

"Našla sam istog čoveka kao što je Sloba, koji je samo hteo korist. A jutros kad smo bili kod Drveta, on je bio taj muškarac u kog sam se ja zaljubila, a kad se vratio u kuću, on je onda onaj isti", počela je Luna.

foto: Printscreen

"On laže da mu je teško, draga. Prošle godine sam sedela isto gde i sad, samo jedno preko puta drugog. Ali da nagazi tebe, koja si ranjena, ja ne mogu da imam lepo mišljenje o takvom čoveku. A nikada ti nisam prišla i rekla ti nešto loše o njemu. A vidim da grešiš, ja sam ti rekla da slušaš svoje srce, ali da ne znam šta da ti kažem. On je meni kao sintetika, hoće da te menja, niste vi u braku. Ni sinoć nisi bila srećna kada si dobila nagradu, video ti se grč na licu. TI si takav tip, sve ti se čita na faci", odgovorila je Zorica.

Blogerka je odgovorila da ljuta na sebe što je dozvolila iste stvari.

"Rekla sam da je Sloba jedini muškarac koji me je doveo u ono stanje. Ljuta sam i besna na sebe, jer ne mogu da verujem da sam sebi dozvolila opet ovo. Dugo vremena mi je trebalo da dopustim nekome kao što je Marko da uđe u moj život, osećam se kao krpa koju ljudi hoće da iskoriste, taktike, foliraža, onda kad se razdvojimo, kao da se ništa nije desilo. Uopšte ne mogu da ga gledam", dodala je blogerka.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track