NEĆU VIŠE DA TUPIM ZUBE OVDE! Vendi kaznila Vesnu Rivas: Posle žestoke rasprave uzela joj 300 €, pa NAPUJDALA OBEZBEĐENJE NA NJU! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

HAOS

NEĆU VIŠE DA TUPIM ZUBE OVDE! Vendi kaznila Vesnu Rivas: Posle žestoke rasprave uzela joj 300 €, pa NAPUJDALA OBEZBEĐENJE NA NJU! (VIDEO)

Rijaliti -

Vesna Vukelić Vendi pokušala je da objasni ukućanima vile "Parova" da za suze postoji i vreme i mesto, posebno kada su u pitanju oni koji tvrde da su jaki ljudi. Sebe je tada dala kao primer veoma jakog čoveka, koji je mesecima bio u rijalitiju a niko nije uspeo da je rasplače.

"Ja sam majstor ovog zanata. Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač. Tako da... a ti moraš", uputila je opasku Vesni Rivas, koja je sve vreme njenog izlaganja likovala i prozivala je.

foto: Happy screenshot

"Aha... Nisi smela tri godina... i došla si kao voditelj" govorila joj je ona.

"Ja uopšte neću da tupim zube ovde! Ja sam moj rijaliti život završila. Ti si mirođija, ti nemaš svoju temu... Ja sam sertifikovani voditelj! Kao ime sam ušla u rijaliti i dalje nastavila da se gradim", objašnjavala je Vendi.

"Ona otrcava i ogovara i to je prosto osobina malograđanštine" nastavila je vidno uznemirena voditeljka, pozivajući obezbeđenje.

Ona je Rivasovu prvo kaznila sa 100, zatim 200 a onda i 300 evra.

Obezbeđenje ju je izvelo iz trpezarije.

Aleksandar Požgaj stao je na njenu stranu, ističući da po njegovom mišljenju za Vesnu niko nije već godinama rekao da je ona dobra osoba.

foto: Happy screenshot

"Ako je telo hram naše duše, da li ovoliki gabarit govori ne samo o stomakougađanju, nego o mnogim stvarima koje se nagomilavaju u jazbini?" nastavila je razgovor sa njim Vendi, ukazujući na kilažu Vesne Rivas.

"Vreća go*ana, ništa više", bio je oštar Požgaj, pa šokirao sve okupljene.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track