Najnovije vesti

POŽGAJU DOŠLA ŽENA I PREKINULA IGRU SA MILIJANOM! Izigrana i zaljubljena Pilatovićka hoće u zemlju da propadne! Političar tvrdi da je UPOZORIO NA VREME!
Foto: Pritnscreen Happy

VESNA RIVAS JE BILA U PRAVU

POŽGAJU DOŠLA ŽENA I PREKINULA IGRU SA MILIJANOM! Izigrana i zaljubljena Pilatovićka hoće u zemlju da propadne! Političar tvrdi da je UPOZORIO NA VREME!

Rijaliti

Aleksandar Požgaj pred svima je rekao da ne oseća ništa prema Milijani Bogdanović, a kako su ukućani potvrdili, političareva žena Ivana dolazila je za Vasrks, pa mu zapretila i on je morao da se povuče. 

 

"Milijana me uopšte ne zanima. Juče me zvala da mi pokaže koliko je gipka, super, pokazala mi je. Ja sam je pre dva dana upozorio da ne mogu ništa da joj pružim. Stavio sam tačku na tu temu. Milijana ne zna da se igra. Ona bi se*s odmah ovde", rekao je Aleksandar.

 

foto: Pritnscreen Happy

Od kako je Ivana dolazila u vilu, odnos Požgaja i Milijane se promeni, jer kako se navodi, ako ne ostavi Milijanu u vili, sledi raskid braka.

 

"Rekla je samo da se ne pipkam sa drugim devojkama", objasnio je političar pa dodao.

 

"Da nisam oženjen, jedina devojka sa kojom bih bio to je Ivanija četvrtkom kad je pijana".

 

Milijana je spustila glavu pa jedva progovorila kako to zapravo njoj i odgovara, iako bi se po njenom izrazu lica reklo drugačije. 

 

"Hvala Bogu da se on udaljio od mene, lakše njemu lakše meni. Neću uopšte da komentarišem emocije", bila je kratka Bogdanovićeva.

 

foto: Pritnscreen Happy

Vesna Rivas nije mogla da sluša, a da ne prokomentariše, pa je strašno osudila Požgaja što se samo igrao osećanjima mlade Milojkove devojke, pa rekla da će goreti u paklu zbog toga, jer se u rijalitiju predstavlja kao vernik koji nosi molitvenik uvek sa sobom. 

 

"Mesec dana gledamo kako je ona prirodna, nebrušeni dijamant, maziš je i ljubiš, a onda usledi Vaskršnji ručak. Kao lešinar je trčao, otimao, gurao operisanog ččoveka ne bi li odgurnuo Milojka. I onda dođe Ivana i kaže papiri su potpisani. Ovaj crkveni pacov. Bruka i sramota. Najveći je greh Igrati se sa tuđim osećanjima, gorećeš u paklu", rekla je Vesna iznervirano.

 

foto: Pritnscreen Happy

"Neću da slušam ovu vre*u go*ana", odbrusio joj je Aleksandar. 

 

"Morala sam da pomerim molitvenik da bih ga opkoračila", izjavila je mlada Pilatovićka pa se prekrstila, objašnjavajući šta se dešavalo u tajnoj sobi kada se izbačena pa vraćena u rijaliti. 

 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs / Foto: Printscreen Happy 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...