Najnovije vesti

MATORA OTKRILA ŠTA JOJ JE NAJVEĆA ŽELJA: Volela bih da sam muško, pa da...
Foto: Printscreen

Sve za ljubav

MATORA OTKRILA ŠTA JOJ JE NAJVEĆA ŽELJA: Volela bih da sam muško, pa da...

Rijaliti

Još uvek se u "Zadruzi" prašina diže oko ljubavnog para Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su u lošim odnosima posle Stanijinih prozivki da je Sanja prostitutka.

Jovana je shvatila da je pogrešila, a otkrila je šta joj je najveća želja. "Nesigurna sam i svaki put imam tu sumnju u nju u svađi. Kad mi je rekla za te leptiriće, ja sam sebe ubedila da je upravo to naš problem. Pokušala sam da nađem rešenje. Plašim se da budem ostavljena sa njene strane ako naiđe neki muškarac koji ispunjava njene kriterijume", rekla je Matora između ostalog.

foto: Printscreen

Ona se osvrnula i na informaciju s kojom su svi upoznati, da je Sanja dva puta u spoljnom svetu odbijala verenički prsten. Jovana bi volela da sa svojom devojkom zasnuje porodicu, pa je objasnila šta žarko želi.

"Ona je to rekla jer želi porodicu. Zato joj nabijam na nos tu veridbu, ja hoću da joj kupim prsten, ona to odbija. Volela bih da sam muškarac da mogu da joj napravim dete", izjavila je Matora.

foto: Printscreen

"Odvratno se osećam, obećale smo našim porodicama da nećemo da se svađamo. Kad sam ušla ovde, falilo mi je pažnje. Sad jedino što mi fali jeste naš seksualni odnos, jer ne možemo da ga imamo", dala je svoj komentar i Sanja.

foto: Printskrin Pink

Podsetimo, poslednjih nekoliko dana Sanja je na udaru kritika i optužbi Stanije Dobrojević, koja tvrdi da ima dokaze da se Stankovićeva bavi najstarijim zanatom. Optuživala je više puta suparnicu da se prostituiše, a zbog Matorinog bliskog odnosa sa starletom iz Rume, Sanja je jednom već raskinula vezu.

Od tada su njih dve u stalnim svađama, a prilikom jedne od njih Tomićeva je iznela da su Sanju bivši momci maltretirali psihički i fizički.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...