ISPLIVALA TAJNA PREPISKA MILJKOVIĆA I STANIJE: Evo kako joj je tepao Marko pre nego što su ušli u Zadrugu! Samo da LUNA OVO NE SAZNA, BIĆE BELAJA!
Foto: Printscreen

OVO JE POZADINA SVAKODNEVNIH SVAĐA?

ISPLIVALA TAJNA PREPISKA MILJKOVIĆA I STANIJE: Evo kako joj je tepao Marko pre nego što su ušli u Zadrugu! Samo da LUNA OVO NE SAZNA, BIĆE BELAJA!

Rijaliti -

Marko Miljković i Stanija Dobrojević vode verbalni rat u rijalitiju, a niko i ne sanja kakvu pozadinu ima njihova svađa, a ponajmanje Markova devojka, Luna Đogani. Di džej je zapravo zagrejan za Staniju odavno, a isplivale su i navodne poruke koje je starleti slao pred ulazak u rijaliti.

- Marku se oduveka sviđala Stanija, intirgantna mu je i veoma lepa. Stalno ju je jurio kada je saznao da će zajedno ući u rijaliti, bio je oduševljen, pričao je da će nju smuvati na početku i da će ta veza opstati do finala i da će ljubav pobediti. Hteo je da budu zajedno i pre rijalitija jer mu se zaist sviđa, a nijednom nije spomenuo Lunu, konstatno je pričao samo o Staniji i salo joj poruke. Ali kada ga je ona iskulirala okrenuo se Luni - objasnio je izvor.

Marko je insistirao da se vide, ali ali Stanija nije odgovorila ne njegov poziv.

- Stanijaaaa gde si ti, kada si stigla u Srbiju, mogli bi se videti čuo sam da ulaziš u zadrugu pa malo da se družimo.

Navodno, Miljković je poslao više od jedne poruke Dobrojevićevoj, u kojima je zove da se vide, pa maka i u njenom stanu, ali pozitivan odgovor nije dočekao.

- Zašto mi ne odgovaraš lepotice, vidim da su ti stigle poruke. Mogli bi večeras u grad da izađemo da se družimo malo doći ću kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan.

Kako će Luna Đogani reagovati kada bude saznala ovo, budući da je već pokazivala ljubomorne scene zbog Stanije, ostajev da vidimo.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Svet / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja