Najnovije vesti

ANABELA OGORČENA ZBOG PONAŠANJA SVOJE ĆERKE: Nakon što se Luna obračunala sa Zonjićevom, pevačica OTVORILA DUŠU! DOSTA JOJ JE SVEGA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Instagram

kaže da se ništa nije pitala

ANABELA OGORČENA ZBOG PONAŠANJA SVOJE ĆERKE: Nakon što se Luna obračunala sa Zonjićevom, pevačica OTVORILA DUŠU! DOSTA JOJ JE SVEGA! (FOTO)

Rijaliti

Anabela Atijas obratila se fanovima na Instagramu povodom svega što se dešava u rijalitiju "Zadruga", pa objasnila fanovima da ona ne podržava nasilje, pa samim tim ne podržava Lunino ponašanje u Imaginarijumu, aludirajući na incident koji se dogodio Maku Miljkoviću, nakon čega je blogerka napala Marijanu Zonjić. Isto tako, pevačica je istakla da se ona pitala, njena ćerka ne bi ni bila uopšte ponovo učesnica takmičenja. 

- Prozivate me, pa bih da iskoristim pravo govora na koje svi vi očigledno imate, a ja ne! Nikada se nisam mešala u Luninu vezu, niti ću! Niko od nas nije takvu informaciju poslao niti izgovorio takvo što! Naša poruka je bila da joj ne priliči ponašanje kakvo sebi dozvoljava misleći na fizičke obračune, jer je Luna odgojena da ne podržava nasilje, a kamoli učestvuje u njemu! - počela je Anabela.

foto: Pritnscreen/ Instagram

- Da, sestru ima koja treba svaki dan da prođe školskim hodnicima i već dve godine smo svi inficirani ovim rijalitijem. Hvala na pažnji. Čast izuzecima koji mi ne poništavaju činjenicu da sam je 12 sati rađala i 21. godinu odgajala bez vas - dodala je gospođa Atijas.

- Da sam se ista ja kojim slučajem pitala i mogla ikada da utičem na nju vi ne bi imali ni Zadrugu 1 ni Zadrugu 2, ali vama je lakše da verujete u suprotno. Želim vam sreću! - nastavila ja Lunina majka.

foto: Pritnscreen/ Instagram

- I, da, Nina nije podržala svoju sestru da ide ponovo u rijaliti, nisu joj bile važne ni nagrade, ni honorari, ni takozvani pranje, ne skuplja lajkove ni pratioce na osnovu toga niti proširuje biznis. Nina je želela da odrasta pored svoje sestre, da deli tajne sa njom, da razmenjuju šminku i odeću, zagrljaje. A ne da se skuplja svaki dan iz sitnih komada gledajući svoju sestru u raznim teškim fazama već opet da ponovim dve pune godine. E tako da Nina i te kako ima pravo da joj pošalje poruku: "Misli ponekad na mene". To što smo svi mi uvučeni u rijaliti ne znači da nemamo pravo na svoj glas iako ništa nismo potpisali - zaključila je Anabela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...