ONA JE TREĆA KOJA JE DALA KORPU MLADOM CRNOGORCU, A TEK JE DRUGI DAN U RIJALITIJU: Eleonora BRUTALNO otkačila Marka, a EVO čemu se nadao sa njom! NEMA SREĆE!
Foto: Printscreen YT

oladila ga

ONA JE TREĆA KOJA JE DALA KORPU MLADOM CRNOGORCU, A TEK JE DRUGI DAN U RIJALITIJU: Eleonora BRUTALNO otkačila Marka, a EVO čemu se nadao sa njom! NEMA SREĆE!

Rijaliti -

Marko Marković ušao je u rijaliti drugi put, zajedno sa Eleonorom Miljković. Maneken je bio u vezi sa Minom Vrbaški, ali prema njoj nije pokazao simpatije, već prema zadrugarki za koju svi trude da fizički liči na Anu Korać.

Crnogorac se otvorio pa otvoreno priznao da bi želeo da bude sa cimerkom. Međutim, nije naišao na odobrenje, već ga je Eleonora otkačila na samom startu.

"Znaš da ne volim da lažem. Stvarno nisam spremna da radim bilo šta sa nekim, nešto više od prijateljstva i druženja. Osećam da radim nešto što ne treba. Osećam grižu savesti. Mislim da je bolje da budeš sa Minom, Doroteom, Majom, vidiš da te cure vole. Ja nemam loše mišljenje o tebi, jednostvano ne osećam da mogu da počnem nešto novo. Mislim da ako bih probala nešto sa nekim, da to ne bi išlo. Nisam spremna psihički. Za vezu i muvanje nisam", stavila je jasno do znanja Eleonora Marku.

"Jel to trenutno? Ja ne bih ništa na silu. Mene nijedna devojka ne interesuje ovde. I da ne budeš sa mnom, ja ovde ni sa kim neću biti", bio je siguran Crnogorac.

Podsetimo, Marković je bio i sa Anom Korać, koja ga je šutnula čim je David Dragojević ostao sam u rijalitiju, po diskvalifikaciji Aleksandre Subotić. Sa druge strane, Mini je bilo teško kada je videla Marka ponovo na kapiji, ali se i ona tokom jutra predomislila pa mu mu rekla da ne želi da ima sa njim nešto više od prijateljstva, jer pati za bivšim dečkom.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track