Najnovije vesti

ZALOŽILA KOD KAMATAŠA TELEVIZOR, 2 LAPTOPA, 2 TELEFONA: Siniša Kulić otplatio Miljanine DUGOVE, a onda otkrio detalje o zetu Zoli koji će  sve PROMENITI!
Foto: Printscreen

Iznenađenje

ZALOŽILA KOD KAMATAŠA TELEVIZOR, 2 LAPTOPA, 2 TELEFONA: Siniša Kulić otplatio Miljanine DUGOVE, a onda otkrio detalje o zetu Zoli koji će sve PROMENITI!

Rijaliti

Iako Miljana Kulić poriče da je imala problema sa kockanjem tokom kratkotrajnog boravka van "Zadruge 2", njen otac Siniša Kulić je priznao u kakve dugove se "uvalila" njegova ćerka.

 

Naime, on je ispričao da je Miljana u lokalnoj zalagaonici ostavila televizor, dva lap-topa i dva telefona.

foto: Printscreen

"Svratio sam da proverim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 evra i da je kamata 10 evra. Juče sam išao na groblje sa šurakom i svratili smo u zalagaonicu. Dao sam 610 evra i pokrio njen dug. Stvari su ostale, ona ih je donela, ona neka ih i uzme", ispričao je Siniša za Scandal.

 

"Dao sam joj 1.000 evra kad je došla, i to je sve. Više nisam hteo da joj dam da se ne bi kockala. Zato se prvo zadužila kod kamataša, a onda i odnela te stvari u zalagaonicu. Sve iz inata meni, da mi dokaže i pokaže da može da se snađe i bez mene. Ja sam kamatašu rekao da joj, ako mu Miljana opet dođe da traži pare, za 1.000 evra traži 3.000 evra! Da je zaplaši, da joj više ne padne na pamet da se kocka i traži pare. Kad je ovde bio Zolin drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni", otkrio je otac Kulićeve.

foto: Printscreen yt

 

Kurir.rs/Skandal/Foto Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...