Najnovije vesti

HOĆU DA GA UVUČEM NEGDE GDE NEMA KAMERA: Milijana pravi taktiku za SEKS sa Požgajem, a evo sa kim bi najradije ostala posle RIJALITIJA!
Foto: Printscreen/YT

NEODLUČNA

HOĆU DA GA UVUČEM NEGDE GDE NEMA KAMERA: Milijana pravi taktiku za SEKS sa Požgajem, a evo sa kim bi najradije ostala posle RIJALITIJA!

Rijaliti

Milijana Bogdanović progovorila je o svom izabraniku Milojku Božiću, kao i potencijalnom ljubavniku Aleksandru Požgaju.

"Milojko mi je u poslednja 3,4 dana jako iritantan, rekla sam mu to, nervira me. Non-stop mi pominje Požgaja, koji ne želi da razgovara sa mnom. Čekam žurku, on tada malo više popije, ali sam sigurna da će mi se obratiti", rekla je Milijana, koja misli da Požgaj ni sam ne zna šta želi.

foto: Printscreen/YT

"On pravi neke priče, nema pojma šta radi. Ne može da postigne. Mi kad pričamo, mi se mazimo, to nije čudno, to se dešavalo i ranije", izjavila je ona.

Milojko se podvrgao tretmanu Vesne Rivas, a Milijana se složila da je to u redu dok god je njen 53 verenik ne nervira. Milojko je u jednom trenutku predložio Milijani da ima seks sa Požgajem, a evo šta ona kaže o tome:

"Požgaj to ne sme da uradi. Iskreno, ja bih smela, ali u izolaciji, ili kada bih ga uvukla negde gde nema kamera. Ako me pitate da li želim, želim. Kada bi Milojko saznao za to, bili bi sigurno zajedno, ali bi me ubio u mozak. Nisam ni oči otvorila, a on je već izgovorio Požgaj. Ivanija me isto nervira, ali ne obraćam pažnju na nju, kada Požgaj ode kod nje, ja onda ništa ne gledam i ne primećujem."

foto: Printscreen

Milijana je priznala da ne bi mogla da odluči sa kim će da bude, ali je rekla da bi pre izašla bez nagrade sa Požajem, a da Milojko uzme pare.

"Posle ćemo ih podeliti", izjavila je ona kroz smeh.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...