rasulo

VANREDNO STANJE U ZADRUZI! MILJANA NASTAVILA DA PROVOCIRA SANJU, MATORA POBESNELA SKROZ: U redu mrzite nas, ku*va je, prostitutka je! Ja sam makro, a što nas ne ostavite sad?! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić nastavila je svađu sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, nakon čega je nastao opšti haos, gde je i obezbeđenje moralo da razdvaja zadrugare.

- Šta smo mi tebi sinoć uradile? Sad te molim kao čovek, ne upotrebljavaj tu reč. Ako još jednom, nakon ovog što te zaklinjem pevaš... Molim te, prestani više. Šta ti mi radimo - vikala je Matora, a zatim klekla na kolena da zamoli Kulićevu da se takve situacije više ne ponove.

foto: Printscreen YT

- Meni namera nije bila da isprovociram Sanju, dok sam ovde pevaću pesmu, niko ne može da mi zabrani. Na bezobrazluk odgovaram bezobrazlukom - uzvratila je Miljana.

"Pa šta hoćeš. U redu mrzite nas, ku*va je, prostitutka je. Ja sam makro, a što nas ne ostaviš", plakala je Tomićeva.

foto: Printscreen YT

Sanja i Matora su pobesnele i skočile na Miljanu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a zatim su izveli Stankovićevu da se smiri.

foto: Printscreen YT

Sanja se srušila na pod i nastavila da plače, a Matora se vratila u kuću da zamoli Miljanu da prestane, međutim, ona to nije želela. Zadrugari su se šokirali zbog njenog ponašanje, te su je žestoko osudili.

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track