NASTAVIĆU DA GA MALTRETIRAM JER JE MOJ! MILIJANA OTKRILA: Ostajem s Milojkom do kraja rijalitija, a posle...
Foto: Printscreen/YT

Ljubav na određeno vreme

NASTAVIĆU DA GA MALTRETIRAM JER JE MOJ! MILIJANA OTKRILA: Ostajem s Milojkom do kraja rijalitija, a posle...

Rijaliti -

Milijana Bogdanović (21) izgleda ipak nema dugoročne planove kada je u pitanju njena veza sa 53 godine starijim Milojkom Božićem.

Natalija Natali Vukmanović jedna je od onih koja uopšte nema lepo mišljenje o cimerki, a čak ju je nazvala pogrdnim imenom, što je Bogdanovićevu isprovociralo da otkrije svoje pravo lice.

"Prava je d*olja. Došla je ovde da svima pokaže svoju ljubav, a onda se spanđala krajnje proračunato s Aleksandrom Požgajem. Stalno maltretira psihički ovog čoveka (Milojka prim. aut.)", rekla je Natali.

foto: pRINTSCREEN

Ubrzo dobila odgovor sa druge strane.

"Nastaviću da ga maltretiram psihički, moj je! Ti nastavi da flertuješ s njim slobodno. Ušli smo zajedno i biću s njim dok smo ovde, posle ćemo videti", rekla je ona.

Inače, ljubav Milijane i Milojka na klimavim je nogama zbog njenog bliskog odnosa koji je imala ranije sa Požgajem.

"Rekla sam Milojku da me ne provocira, da mi ne pominje Požgaja. To je uslov ako želi da ova veza opstane", izjavila je Bogdanovićeva.

foto: Printscreen Happy

Podsetimo, bivši političar i starleta u pokušaju grlili su se i dodirivali čak i pred Božićevim očima. Milijana je više puta izjavljivala da je Požgaj privlači i da bi s njim imala seks, ali napolju. Pre neki dan je ipak priznala da je do seksa i došlo. Takođe, tada je ona izjavila da joj se napolju dopada čovek koji ima preko 60 godina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ M.T/ Foto: Printskrin YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track