POTRESNA PORUKA IVANA MARINKOVIĆA: Pozdravio ćerku, pa zaplakao pred CELOM SRBIJOM! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

nije mu lako

POTRESNA PORUKA IVANA MARINKOVIĆA: Pozdravio ćerku, pa zaplakao pred CELOM SRBIJOM! (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Marinković u braku sa pevačicom Gocom Tržan dobio je ćerku Lenu, a ona je 23. maja proslavila 12. ro]endan. Tim povodom, Ivan je ćerki poslao poruku iz vile "Parova", pa i zaplakao pred kamerama.

Očito slomljen jer ćerku veoma dugo nije video, nije uspeo da zadrži suze.

"Želeo bih da čestitam svojoj ćerki dvanaesti rođendan. Nadam se da može duže da ostane napolju. Jako sam ponosan na nju, ali znam da uživa sa društvancetom. Ljubavi, tata te voli najviše na svetu", rekao je on.

Goca Tržan povodom ćerkinog rođendana između ostalog podelila je porodičnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Lena je bila "uramljena" njom i Rašom, a kraj fotografije pevačica je napisala:

"I tako, prolaze godine, a ona u mom naručju i dalje ostaje ono malo nemoćno biće što me gleda pravo u oči kao i pre 12 godina kad sam je prvi put ugledala. Nisam plakala, bila sam uzbuđena, bila sam uplašena da li ću ti biti dovoljno dobra majka, da li ću moci da te zaštitim, da li ću u tebi uzgajiti seme dobrog čoveka... I dalje se trudim... Draga moja ćerko, srećan ti rođendan, nek' te sreća prati. Voli te tvoja majka."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track