SKANDAL

KORAĆEVA TOLIKO LAŽE DA NE MOŽE DA SE IZVUČE: Maja raskrinkala Aninu vezu sa Karlom, a onda se oglasio i njegov prijatelj! NEKA SE NE BLAMIRA! (VIDEO)

Rijaliti -

Ana Korać je pokušala da se izvuče svim silama kada ju je Maja Marinković napala i raskrinkala njenu vezu sa izvesnim Karlom.

Naime, Maja je rekla da napolju ima dokaze da je isti muškarac već imao devojku.

foto: Printscreen

"Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče", ispričala je Ana, a Maja se odmah nadovezala:

"Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana je rekla da ne poznaje tu devojku. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze."

foto: Printscreen

Lepi Mića je počeo da viče na Anu zbog njenih laži, a izvor blizak Karlu tvrdi da Ana i on nikada nisu imali ozbiljnu vezu.

"Karlo ima ženu i ona je trudna, on nikad nije bio u ozbiljnoj vezi sa Anom Korać i neka ga više ne uzima u usta. Neka se ne blamira", rekao je izvor za "Pink".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja