Najnovije vesti

NASRNUO JE MONSTRUOZNO NA BIVŠU, A JEDINO JE NJU ISKRENO VOLEO: Marko Miljković progovorio o nasilju prema ENI POPOV i direktno joj se obratio i poslao ovu PORUKU!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

nasrnuo na Enu Popov

NASRNUO JE MONSTRUOZNO NA BIVŠU, A JEDINO JE NJU ISKRENO VOLEO: Marko Miljković progovorio o nasilju prema ENI POPOV i direktno joj se obratio i poslao ovu PORUKU!

Rijaliti

Marka Miljkovića zadrugarke Zorica Marković i Miljana Kulić optužile su da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov.

- Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno voleo tu Enu Popov. Iživljava se na devojkama... On Enu nikada neće moći da prežali i nikada neće imati devojku poput nje - ispričala je Miljana.

- Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu - poslao je poruku bivšoj devojci Miljković.

Podsetimo i Ena Popov se oglasila ovim povodom kada je rekla sledeće:

- Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti.

O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - rekla je Ena.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...