STRAŠNO

ZERINA JE OPASNO LAGALA ČOLAKA! PISALA MU DA JE NA INFUZIJI DOK JE ISPIJALA ŠAMPANJAC U KLUBOVIMA: Bane izneo užasne detalje njihove veze! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak ispričao je detalje veze sa Zerinom Hećo, koji su šokirali celu naciju.

Naime, ona je Baneta lagala o zdravlju dok su bili u vezi, a Čolak je otkrio kako je "provalio" njene laži.

foto: Printscreen/Instagram

"Jednom smo se odvojili na dva dana i ja je zovem posle emisije ,,Narod pita", zovem je na Instagramu, na sve društvene mreže, ne javlja se! Ja sam se zabrinuo, mislio sam da joj se slošilo! I ja uđem na drugi Instagram da proverim da li je bila aktivna, a ona u klubu u separeu poliva šampanjcem! Sve sam video i napišem joj sms poruku: ,,Ja se mnogo sekiram, ne znam šta se dešava, moram tvoju mamu da pozovem i da kažem da zove policiju". Nije prošlo deset minuta, ona meni šalje sliku da joj se mnogo slošilo i da je na infuziji", rekao je on i dodao:

"Ja uđem na gugl i vidim sliku sa infuzijom koju je ona meni poslala! Ja počnem da se smejem, a ono vest kako je Rijana završila na infuziji! Smešno mi je bilo,a u stvari sam bio toliko besan! Ako nisam ispušio paklu za sat vremena, ubi me! Nije mi ni rekla da planira da ide u grad, ništa."

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

"Sve sam joj plaćao, nikad joj nisam prebacio, pola garderobe je moje, telefon, nadogradnja... Lagala me je sve dok nije došla kod mene, a onda je prebledela i plakala kad sam joj pokazao skrinšotove", završio je Bane.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track