Najnovije vesti

NADEŽDA SE STIDI SEKSA SA PANIĆEM: Sahranila sam Tomu klošarčinu!
Foto: Damir Dervišagić

Besna na njega

NADEŽDA SE STIDI SEKSA SA PANIĆEM: Sahranila sam Tomu klošarčinu!

Rijaliti

Nadežda Biljić definitivno je rešila da raščisti sve račune sa manekenom Tomom Panićem, pa je otkrila da mnogo toga zna o njemu, ali i da ga je je zauvek izbrisala iz svog života.

Pevačica je ljuta zbog toga što je čula da ju je Toma, s kojim je nekoliko puta imala seks, ogovarao, a onda je rešila da progovori o njemu.

foto: Printscreen YT

"Ja sam tog čoveka sahranila, što se mene tiče, može da crkne odmah. Klošarčina, kao da nikada u životu nije držao telefon u ruci, tako se ponaša. Besna sam jer sam dozvolila sebi da mi ovakva klošarčina priđe uopšte. Dosta ja stvari o njemu znam. Nadam se da Feniksa nije sramota kada vidi šta radiš", rekla je Nadežda, pa dodala da joj seks s njim nije trebao.

foto: Printscreen

" Ja znam dosta ljudi koje zna i on, smatram da meni ovakvoj kakva sam ne treba balavac od 24 godine, pa treba da mi prenese neku polnu bolest. Dovoljan mi je blam što sam imala seks s njim i kajem se jer smatram da mi nikada nije ni trebao. Više to neću raditi, rekla sam da je ovaj čovek sa mnom završio zbog reči koje mi je uputio, preko kojih nijedna žena ne bi prešla", ispričala je u dahu pevačica.

foto: Printscreen

Podsetimo, Toma i Nadežda nisu krili da su bili intimni, međutim, maneken je u startu govorio da ne želi ozbiljnu vezu s Biljićevom.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/ M. T. / Foto:Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...