Najnovije vesti

VESNA RIVAS RAZGOVARA SA MRTVACIMA UŽIVO U PROGRAMU: Bavi se spiritizmom i priziva pokojnike u rijalitiju, a ne sluti kolika je DRAKONSKA KAZNA ČEKA (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

Paranolmalne pojave

VESNA RIVAS RAZGOVARA SA MRTVACIMA UŽIVO U PROGRAMU: Bavi se spiritizmom i priziva pokojnike u rijalitiju, a ne sluti kolika je DRAKONSKA KAZNA ČEKA (VIDEO)

Rijaliti

Vesna Rivas je nedavno krenula da sebavi takozvanim "spiritizmom" i kako  tvrdi može da stupi u kontakt s pokojnicima.

 

Učesnica "Parova"i ranije se, bavila nekakvim paranormalnim pojavama, s tim što se njen delokrug uglavnom odnosio na gledanje u tarot karte i astrologiju.

 

 

Spiritizam, u narodu poznatiji kao prizivanje duhova, okultna je nauka koja se bavi uspostavljanjem komunikacije sa preminulim osobama.

 

Kada su ranije novinari kontaktirali Rivasovu da objasni kako to izgleda kada priča sa pokojnicima, ona je bila kratka:

"Nemam vremena da vam pričam o tome. To je vrlo složena priča, a ja sam sad u gužvi i haosu. Ispran mi je mozak posle rijalitija, moram da se vratim u realan svet i komunikaciju. Nisam još počela da se bavim spiritizmom, uskoro ću, ali mi sad za sve treba vremena da se vratim u realan svet", rekla je ona tada za medije.

foto: Printscreen

Izgleda da je Rivasova sada međutim rifrešovala mozak s obzirom da se opet našla u rijalitiju "Parovi", gde svakodnevno promoviše svoje "umeće", kako sa kartama i horoskopom, tako i sa svim ostalim metodama proricanja.

 

"Prvo idemo da ubijemo zlo. Prvo gasimo ugalj... jao već mi je bolje malo... Ovo je najčarobniji prah koji postoji, koji ubija sve što možemo sad da vidimo ovde i bilo bi dobro da otvorimo, da napravimo promaju ovde posle gašenja uglja, ako ne, otvorena su tamo vrata...", govorila je Rivasova ukućanima, uključujući i starca Milojka pa ih okupila za sto, i krenula svoju seansu.


Ona je naravno za ovaj performans iznela i sve propratne rekvizite, a okupljeni za stolom posmatrali su je razrogačenih očiju.

 

 

ŠTA KAŽE ZAKON?

Uznemiravanje građana vračanjem, proricanjem ili sličnim obmanjivanjem

Član 15

- Ko se bavi vračanjem, proricanjem sudbine, tumačenjem snova ili sličnim obmanjivanjem na način kojim uznemirava građane ili narušava javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 časova. Ovo je prekrsaj, a krivični zakon predviđa zatvor.

Dakle, Vesna Rivas bi mogla vrlo brzo da se nađe na meti ovog zakona, a onda joj sudeći po svemu baš neće biti prijatno. Možda bi trebalo da razmotri sve svoje opcije, dok u nekom trenutku ne bude kasno.

Kurir.rs/Espreso/Foto Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...