OVO SU SVI ČEKALI

DAVID PRONAŠAO PUNU KUTIJU ZAJEDNIČKIH FOTKI ANE I FILIPA! Reakcija da se smrzneš: Koraćevu oblio ZNOJ, počela da SKIČI I BEŽI! (VIDEO)

Rijaliti -

Dugo se spominjao paket koji je Filip Mijatov navodno poslao bivšoj na rijaliti adresu, ali prava drama nastala je onda kada ga je umesto nje pronašao njen aktuelni dečko, David Dragojević.

Ana Korać probala je da izignoriše situaciju i samo je nastavila sa prilično glasnim iščitavanjem čestitki, smišljeno obilazeći određene delove stola, koji je bio zatrpan kako čestitkama, pa tako i posluženjem.

David je u društvu cimera pogledao šta sve u kutiji ima, a onda je mirno zatvorio i momentalno krenuo da napušta slavlje.

Međutim, Dragojević nije otišao daleko. On je kutiju zatvorio i bacio u smeće.

Vidno uznemirena, slavljenica je pokušala da pobegne od svega, piskavim glasom čitajući sledeću čestitku:

"Draga Anči, jednog juna posle mnogo godina setićeš se ovog rođendana. Pričaćeš svojim klincima čudnu priču nalik bajke. Bio jednom jedan... Uhvaćena u zamku da se radi o jednoj psihičkoj i fizičkoj izdržljivosti na rubu ljudskih mogućnosti. Glavni junak bio je jedan zgodan mladić koji je pun adrenalina voleo do smrti. Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju", prekinula je Koraćeva, kad je shvatila da u rukama drži čestitku od Mijatova.

foto: Printscreen

"Kakav kreten što je poslao slike. Ovo je nemoć!", uzvikivao je David, ali ipak ovaj potez bivšeg napravio je opštu pometnju u Imaginarijumu.

foto: Printscreen

Nakon svega toga, Bora Santana je sa ostalim ukućanima pritrčao do kante, kako bi video o kakvim je pokonima reč. Nisu mogli a da se ne nasmeju kada su ugledali maline i papirne salvete sa sličicom, takvom da izgledaju kao novac.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja