BIVŠA VERENICA POPILA JE DISKVALIFIKACIJU, A NJEMU OKO PALO NA MAJU MARINKOVIĆ! Zola se bacio u promet: Kulićeva će da POLUDI!
Foto: screenshot

haos

BIVŠA VERENICA POPILA JE DISKVALIFIKACIJU, A NJEMU OKO PALO NA MAJU MARINKOVIĆ! Zola se bacio u promet: Kulićeva će da POLUDI!

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola, nakon raskida veridbe, nije želeo da se pomiri sa Miljanom Kulić, bez obzira na to koliko ona pokušavala da mu se približi. Sa druge strane, sumnja se da je već uspeo da je preboli jer je, kako tvrdi Maja Marinković, počeo njoj da se nabacuje!

To je počelo da se događa nakon Miljanine diskvalifikacije, koju je "zaradila" agresivnim ponašanje.

Miljana je Zoli, inače, umela često da priređuje ljubomorne scene, te i ne čudi što se momak sada, kako više ne žive pod istim krovom, malo opustio.

"Suzo, on se meni otvoreno nabacuje!" viknula je Maja u jednom momentu, pa mu se obratila:

"U emotivnoj sam depresiji. Hoćeš malo torte, Zola?" upitala ga je.

"Ja ne mogu da verujem da te zovem napolje i ti nećeš. Hoću da kuliram, gledam u nebo, hoću da mi bude lepo. Al' ti imaš visoko mišljenje o sebi. Ti sebe toliko uzdižeš, pričaš ljudima kako se ja tebi nabacujem... Šta pričaš ti, čoveče? Opusti se", odgovorio joj je on, uveravajući je da samo želi da se druže.

Podsetimo, Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja. Tokom žurke upriličene povodom rođendana Željka Mitrovića, ona je mikrofonom udarila Jovanu tomić Matoru. Njoj je ukazana lekarska pomoć, a po povratku u rijaliti kuću otkrila je da ima dve kopče.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track