Najnovije vesti

KAKAV OBRT! SANJA STANKOVIĆ SE UDAJE ZA NEDELJU DANA, ALI NE ZA MATORU: Kada je ovo objavljeno u Zadruzi SVI su zanemeli!
Foto: Printscreen YT

objavljeno ko je mladoženja

KAKAV OBRT! SANJA STANKOVIĆ SE UDAJE ZA NEDELJU DANA, ALI NE ZA MATORU: Kada je ovo objavljeno u Zadruzi SVI su zanemeli!

Rijaliti

Sanja Stanković u vezi je sa Jovanom Tomić Matorom,  a Veliki šef odlučio je da napravi rijaliti svadbu. Međutim, na iznenađenje mnogih, "mladoženja" neće biti Sanjina devojka, već Savo Perović.

 

"Dragi zadrugari, svako od vas je imao prilike da prisustvuje nekoj svadbi. Nažalost, većina svadbi i veselja sadrže sve manje tradicije i narodnih verovanja. Veliki šef smatra da je zanimljivo da svaki iskusi svadbe kakve su bile po starim običajima. Trudite se da u nedelju organizujete pravu tradicionalnu svadbu. Sve je na vama. Mlada i mladoženja će biti Sanja i Savo. Vi treba da podelite ostale uloge. Ko su roditelji, stari svat, kum, kuma, mladin brat i sestra, matičar na venčanju. Moraćete da napravite mladalačku tortu koja će biti na tri sprata. Postoji jedna stvar bez kojeg nisu postojala venčanja. Mlada mora imati venčanicu, vi morate sašiti venčanicu i veo. Matora i Bane su zaduženi za organizaciju momačke i devojačke večeri. Sva dodatna obaveštenja ćete dobiti naknadno", pisalo je u pismu Velikog šefa. 

 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...