ON JE ZAUVEK IZBAČEN IZ ZADRUGE! Čim je izašao, opleo po bivšim cimerima! A onda svojoj devojci POSLAO JASNU PORUKU! Oduševio!
Foto: Pritnscreen YT

Otkrivamo

ON JE ZAUVEK IZBAČEN IZ ZADRUGE! Čim je izašao, opleo po bivšim cimerima! A onda svojoj devojci POSLAO JASNU PORUKU! Oduševio!

Rijaliti -

Marko Petrušević Petrući izbačen je iz rijalitija "Zadruga", pa otvoreno o svemu razgovarao sa predstavnicima sedme sile u studiju.

Naime, Lepi Mića kao ovonedeljni vođa za potrčke je nominovao Aleksandru Subotić i Anu korać, a jedna od njih je automatski nominovana za izbacivanje. Ukućani su na kraju odlučili da to bude Aleksandra dok je drugi učesnik kog je odabrala publika bio Marko Petrušević Petrući. Kako je Subotićeva pobedila u igri, izbačen je Petrući.

"David se najviše plaši pitanja novinara. On kuka baš na glas. Miljković nije tip koji kuka, on sve u sebi preživljava", započeo je razgovor.

foto: Pritnscreen YT

Petrući je priznao da je zaljubljen u Rebeku i da je to shvatio tek kada su se odvojili.

"Odvratno sam se osećao posle izlaska Rebeke, tad sam totalno pao i nije mi bilo ni do čega. Mene tata nikada nije video zaljubljenog zato što sam ja oduvek devojke menjao. Jednom mi se desilo kad sam bio u dugoj vezi, kad sam raskinuo. Hoću da izađem iz kože. Tada sam rekao da nikad više neću da imam dugo vezu. Tako smo i Rebeka i ja krenuli. Posle tri, četiri meseca sam se zaljubio. Prvi put kada smo se razdvojili video sam da mi je teško", otvorio je dušu Petrući koji je poslao poruku odmah svojoj devojci da je voditi u Grčku.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track