Najnovije vesti

ZBOG NJE JE POSTAO DOBAR DEČKO, A ONA GA ISKULIRALA KAD JU JE PITAO DA SE VIDE?! Rebeka Popović otkrila da li će nastaviti vezu sa Petrućijem!
Foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

ZALJUBILI SE U RIJALITIJU

ZBOG NJE JE POSTAO DOBAR DEČKO, A ONA GA ISKULIRALA KAD JU JE PITAO DA SE VIDE?! Rebeka Popović otkrila da li će nastaviti vezu sa Petrućijem!

Rijaliti

Rebeka Popović otkrila je da ju je Marko Petrušević Petrući zvao dan nakon što je napustio rijaliti, ali i priznala da se još nisu videli. Marko je priznao da se zaljubio, ali i promenio zbog nje, pa svoje stare navike da često menja devojke ostavio u prošlosti. 

Popovićeva je istakla da se se brzo poklopili, te da je sve među njima išlo spontano, pa otkrila da će vezu, naravno, nastaviti. Ali, kada ju je upitao d ase vide, rekla mu je "da se prvo dobro naspava".

"Pitao mi je da li hoće da se vidimo i da će me zvati. Pitao je i da li sam gledala klipove, šta mi je rekla mama, da li ga svi mrze i da li sam se pomirila sa bivšim. Ja sam mu rekla: "Ne! Naravno! Ušla sam kao slobodna devojka. Dobro se prvo naspavaj, pa se vidimo". Mi smo se tamo nekako poklopili. Totalno smo se upoznali za kratko vreme. On je kao ja 99 odsto. Ja bih volela da mi nastavimo dalje. Mislim da je Petrući u Zadruzi puno sazreo i da je shvatio šta su zapravo ispravni životni stavovi i postupci prema nekoj osobi. Gledajući ga ovako, dosta se promenio fizički", rekla je Popovićeva.

foto: Printscreen

A onda je Rebeka otkrila šta se to promenilo pa joj se Petrući dopao, budući da ga u početku uopšte nije primećivala.

"Ja ga u početku nisam primećivala i onda odjednom vidim dečka sa mišićima. On je ušao kao dečko sa stomačićem i onda vidiš dečka u treningu. Skroz drugačiji trip imaš", zaključila je Rebeka koja je izašla iz "Zadruge" 2 nedelje pre svog dečka.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...