Najnovije vesti

SLABA KAZNA! OČEKIVALI SMO DA ĆE MIKI BITI STROŽE KAŽNJEN: Majka Nadežde Biljić otkrila da pevačici nije prvi put da DOBIJA BATINE OD MOMAKA! A evo šta joj je UTEHA!
Foto: Printscreen

TUŽNO

SLABA KAZNA! OČEKIVALI SMO DA ĆE MIKI BITI STROŽE KAŽNJEN: Majka Nadežde Biljić otkrila da pevačici nije prvi put da DOBIJA BATINE OD MOMAKA! A evo šta joj je UTEHA!

Rijaliti

Roditelji Nadežde Biljić u šoku su i dalje zbog nasilja nad njihovom ćerkom Nadeždom Biljić koje je uživo gledala cela Srbija na tv ekranima. 

 

Slavica Biljić nije zadovoljna kaznom koju je Miki dobio zbog prebijanja njene ćerke, ali i izriče da će Nadežda nastaviti da se bori na sudu kada bude izašla iz rijalitija. Ona je takođe izjavila da je zahvaljujući javnoj osudi, stanje prema žrtvama nasilja počelo da se menja, odnsono da se žrtve osnažuju i brane. 

 

"Očekivali smo da će Miki biti kaženjen adekvatnije i mnogo strože. Ja i ne znam šta je adekvatna kazna kad nekom nanesete takvu fizičku i psihičku bol. Malo zadovoljstvo smo osetili kad mu je izrečena presuda, jer se krenulo sa mrtve tačke i vidimo neki pomak kad je kažnjavanje u pitanju. Kad Nadežda izađe iz rijalitija ona će sa zastupnicima nastaviti da se bori za zadovoljenje pravde kako ona misli da bi trebalo. Mi smo uz nju šta god da odluči. Bitno je da su nasilje svi osudili, od sigurne kuće, ministra policije, medija i kompletne javnosti, zahvaljujući čemu su krenule i da se menjaju prilike i odnos prema nasilnicima i da se žrtve osnažuju i brane", rekla je Slavica.

 

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Ona je dodala da se pevačica još nije oporavila od nasilja koje je trpela u prošloj vezi, ali da je sada i te kako jača. 

 

"Nada se nije oporavila od nasilja koje je trpela u vezi pre nekoliko godina, a doživljava maltene sličnu stvar i to sada pred kamerama. Prvi put je trpela i krila da je žrtva nasilnika jer se plašila posledica. Verovala je ako nam kaže da će Radoje ubiti njenog dželata i da će zbog budale ići u zatvor. Zato nije govorila nikome sve dok nije došlo do kraja. Ovaj put je drugačije i deluje mi snažnije u svemu, ali nas boli njena tuga i njene modrice", zaključila je majka pretučene zadrugarke.

 

Podsetimo, Miki Đuričić pretukao je Nadeždu Biljić drvenim štakama u rijalitiju, nakon što je Suzani Perović udario šamar, pa je odmah diskvalifikovan. On je sproveden nadležnim organima, a odrežena mu je kazna od godinu dana kućnog pritvora i zabrana prilaska žrtvama. 

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...