DAVID I ANA USKORO STAJU NA LUDI KAMEN: Prave tajnu svadbu na selu da ih Aleksandra ne bi minirala! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

ODLUČILI

DAVID I ANA USKORO STAJU NA LUDI KAMEN: Prave tajnu svadbu na selu da ih Aleksandra ne bi minirala! (FOTO)

Rijaliti -

David Dragojević i Ana Korać ljubav koju su započeli u "Zadruzi" planiraju da krunišu već u julu, kada se ugase kamere, saznaje Kurir od izvora bliskog Dragojeviću.

foto: Kurir

Njih dvoje su sami već nekoliko puta javno isticali da žele da se venčaju, a naš izvor otkriva kako će sve izgledati kada se ugase kamere, kao i gde će upriličiti veselje.

foto: Printscreen

- David i Ana jedva čekaju da napuste rijaliti, jer već imaju plan da se venčaju. Pošto su mesecima pod budnim okom javnosti, žele da naprave intimno veselje. Međutim, oni se plaše da im slavlje ne minira Aleksandra Subotić, koja je još uvek besna na Davida što ju je javno ponizio, pa bi se sigurno potrudila da sazna lokaciju, a možda i da bane kao nezvana gošća. Svi znamo da je ona spremna na sve, pa su zato David i Aleksandra rešili da sudbonosno "da" izgovore u prirodi, u blizini nekog sela, i da malobrojne zvanice zamole da nikome ne odaju lokaciju - objašnjava naš izvor i dodaje da su neke pripreme za venčanje čak i krenule.

foto: Printscreen

- David je zamolio neke ljude iz produkcije da im obezbede muziku, pozivnice i firmu za dekoraciju da bi dobio u vremenu. Ana čak ne zna da on planira da deo svadbe bude iznenađenje, iako ju je u "Zadruzi" nedavno gotovo zaprosio kada joj priznao da mu je ona najveća ljubav dosad - otkriva naš izvor i dodaje da buduća mlada neće imati mnogo vremena da se pripremi, jer David hoće već krajem jula da se zarekne na večnu ljubav Koraćevoj.

foto: Printscreen

- Ti si moja žena. Oženiću se tobom čim izađemo iz "Zadruge", jesi li svesna toga - ponavljao je David Ani pre neki dan, dok ju je neprestano grlio i ljubio.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/ Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

Umalo četvorka Luna i Marko im upali u kupatilo!

foto: Printscreen

Ani i Davidu gotovo da je postala tradicija da se svake noći tuširaju zajedno. Par se razgolitio u kupatilu, a onda je palo strasno ljubljenje i maženje pod tušem. Mnogi su pomislili da je umalo mogla da padne četvorka, jer su u kupatilo upali Luna i Marko. Međutim, njih dvoje su samo oprali zube i izašli, a par je nastavio s vrelom akcijom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track