Najnovije vesti

ANA KORAĆ PREBLEDELA KAD JE DAVID ČUO ŠTA PRIČA: Ocrnila je svog dečka, a onda otkrila šta će biti NAPOLJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

RADI MU IZA LEĐA

ANA KORAĆ PREBLEDELA KAD JE DAVID ČUO ŠTA PRIČA: Ocrnila je svog dečka, a onda otkrila šta će biti NAPOLJU! (VIDEO)

Rijaliti

Ukućanima je pušten video snimak na kom Ana Korać vređa svog dečka Davida Dragojevića, a sada je pokušala da se opravda.

 

"David se konstantno ljuti. Ja kada hoću da razgovaram sa njim, on to ne želi. Nekako se sklanja. Ja moram da se naljutim kad osećam da moram da se naljutim. Stvarno sam se osećala odvratno i posle intervjua sa tobom Milane se naljutio. Jedva čeka da idem kući. Ostaću u Beogradu sa Davidom. Šta god poželi moja mama da razgovara, razgovaraću, ali stvarno jedva čekam da izađem", rekla je Ana Korać.

 

foto: Printscreen

"Ja sam taj koji se malo... Ne želim odmah, nego čekam pravi trenutak šta kad da kažem. Gledam da spustim loptu i da popričamo. Dok je nešto vrelo, tada ne možeš ni da pričaš. Ne boli mene to, ja sam pogrešio i njoj sam se izvinjavao. Ja bih to malo na drugačiji način odradio, ne kao ona, ali kapiram ja nju. Ona se ovde jako zaljubila i tako reaguje na neke situacije i neću zato da se pecam. Za mene nije uvreda da ona meni nešto kaže. Ja sam je povredio i svestan sam šta ona oseća ovde jer ovo prošle godine nije ni sanjala da će se desiti", dodao je njen dečko.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...