PALA MU ROLETNA

DAVID DRAGOJEVIĆ NAJAVIO TUŽBU! Saznao da postoji snimak POLJUPCA SA JEROM pa izgoreo! A evo ko mu je KRIV! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević zajedno sa punom kućom zadrugara na uvid je dobio snimak koji dokazuje da su se on i Jera sočno poljubili još u septembru 2018.

foto: Printscreen

U tom trenutku, on je još uvek bio s Aleksandrom Subotić, a snimak već neko vreme kruži internetom. Povileneo je čim je shvatio o čemu se radi.

Inače, mnogi su gotovo sigurni da između njih dvojice "postoji nešto" i ta priča nikako da padne u zaborav. Zbog prevelikog pritiska, David je rešio da preduzme drastične mere, pa pripretio i tužbom. Međutim, prilično je iznenadio kada je otkrio koga će tužiti.

U pitanju je Katarina Ristić Keti, novinarka i bivša učesnica "Zadruge", koja je svojevremeno, kako se navodi, izjavila da je on "naklonjen istom polu, kao i da je u Americi bio u vezama sa muškarcima."

"Ja ću nju da tužim prvu kada izađem. Pitao sam je ovde: 'Da li znaš, da li si sigurna', ona je rekla: 'Da'. Kasnije je rekla da nije tako mislila. Ona je prva koju ću da tužim", rekao je David.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track