ALEKSANDRA, GADURO POKVARENA! POVRAĆA MI SE OD TEBE! Biljana Dragojević zverski osula paljbu: Ne pričaš da te je ka*ao za zlatno prstenje, go*naro?! (FOTO)
Foto: Printscreen

ZGRANUTA

ALEKSANDRA, GADURO POKVARENA! POVRAĆA MI SE OD TEBE! Biljana Dragojević zverski osula paljbu: Ne pričaš da te je ka*ao za zlatno prstenje, go*naro?! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić spomenula je u rijaliti kući kako je Biljana, majka Davida Dragojevića, pokušala preko Goce Džehverović da tajno obaveštava sina o situacijama van Imaginarijuma. Nju su reči bivše snajke koliko povredile, toliko i zgrozile, te je rešila javno da se odbrani i uopšte nije birala reči zbog onoga za šta je optužena.

"Jako je ružno što ovo radiš", bunio se pre svega David, ističući da Goca njemu jeste draga, ali i ozvučena, te da nikada nije ništa prenosila.

"Ti si devojko totalna budala!" gađala je u centar odmah majka Dragojević, pa nastavila: "U životu nisam videla ni pokušala da stupim u kontakt sa izvesnom Gocom! Ju, sram te bilo, lažljivica jedna, nikada nismo ni spominjali Gocu kad si bila napolju! Fuj, odvratna si, gaduro pokvarena! Sad si mi se smučila da mi se povraća", poručila je ona putem društvene mreže Instagram.

Kasnije, bila je još oštrija.

"Psihopato jedna, ostavićete i novi dečko kada vidi koliko si bolesna u glavi, lažljivi ološu. Gomilu laži si izjavila, sram te bilo. Jadno to tvoje dete sa tobom. Ka*ao te Bojović za zlatno prstenje koje si prodala pre ulaska. O tome ne pričaš, a o Davidu i te kako znaš da je normalan dečko i nema veze sa pederlukom! Fuj! Koliko mi se povraća kada vidim tu tvoju pokvarenu glavu", besnela je Biljana.

foto: Instagram screenshot

"Mića dobija informacije svaki dan od Bojovića i prenosi tebi, go*naro. Ka*o te Bojović, tražio je od Miće da te zaštiti, zato te on više ne napada. To ne pričaš?", pisala je Biljana na Instagramu.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja