JA SAM OVDE NAJVEĆA K*RVA, IAKO MI JE REKAO DA JE I RANIJE VARAO ŽENU: Luna se osvrnula na vezu sa Slobom, nema više ĆUTANJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DOSTA JOJ JE PROŠLOSTI

JA SAM OVDE NAJVEĆA K*RVA, IAKO MI JE REKAO DA JE I RANIJE VARAO ŽENU: Luna se osvrnula na vezu sa Slobom, nema više ĆUTANJA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani odogovorila je na pitanje bivše rijaliti učesnice Zerine Hećo, koja joj je spomenula vezu sa Slobom Radanovićem.

"Luna, pozdravljam te i pitanje za tebe, da li smatraš da praviš sličnu grešku kao i prošle sezone stupanjem u vezu, u ovom slučaju sa Markom", upitala je Zerina.

foto: Printscreen

"Vidim da je pozitivna prema meni, drago mi je da je vidim i lepo izgleda. Mislim da ne mogu da se porede prošla veza i sadašnja. Ono je bilo nemoralno, nenormalno i nije moglo da uspe, svi su znali kako će da se završi, osim mene. Marko i ja smo totalno druga priča", rekla je Luna.

Zerina je postavila pitanje i Aleksandri Subotić zašto govori Luni da morališe, a Đoganijeva je i na to imala komentar:

"Ja sam ovde najgora i svi najgori epiteti koje sam dobila i ja ne pokušavam da se opravdam. Nemam više snage da pravdam, ja sam najveća ovde k*rva, jer je moja veza javna, a sve ostale su svetice. Moja jeste najveća greška u životu. Meni je on predstavio da sam ja ljubav njegovog života, da je njegov brak loš, da je on nju (Kristinu Kockar) varao i ranije."

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track