Najnovije vesti

MENI JE UDARILA 50 ŠAMARA, A OŽENJENI LIK JOJ JE PLAĆAO STAN! ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA: Otkrivene sve prljave tajne Zerine Hećo, ON ju je ogolio do koske! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVELA JE BURAN ŽIVOT

MENI JE UDARILA 50 ŠAMARA, A OŽENJENI LIK JOJ JE PLAĆAO STAN! ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA: Otkrivene sve prljave tajne Zerine Hećo, ON ju je ogolio do koske! (VIDEO)

Rijaliti

Zerina Hećo postavila je nekoliko pitanja učesnicima rijalitija, a Bane Čolak se iznervirao i morao je da obavi razgovor sa Zoricom Marković.

Bane se iznervirao jer zna za veze svoje bivše devojke sa oženjenim muškarcima, kao i to da je i sama tukla žene, a osuđuje nasilje.

foto: Printscreen Pink

"Prvo, ona priča da osuđuje nasilje nad ženama, a skočila na Maju, na tebe, na Doroteu, meni udarila 50 šamara. Ona se kao ne meša u brak. Prvo se umešala jednom čoveku, slala mu poruke dok je još bila sa mnom. On je blokirao, ona mu pisala na društvenim mrežama, govori joj čovek da ga ostavi na miru jer ima ženu i decu, a da ne govorim gde je živela dok se nije smuvala sa mnom. Bila sa čovekom, sa kojim se živela tu. Ćuti i pokrij se ušima", rekao je Bane i dodao:

"To je isto radila i ovde, napadala druge ljude, a onda najgora. Ona je meni u karantinu rekla da ne mogu da se družim sa Aleksandrom i Davidom, jer je ona imala konflikt sa njom. Ona meni pričala da se viđala sa tim likom kod kog je stanovala, da je žena dolazila i pravila probleme, a zauzvrat joj je davao stan. I posle mesec dana od kad je bila sa mnom, bila nešto nervozna i ja je pitao šta je bilo, on joj tražio 500 evra, jer se nisu više viđali za stan."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...