Najnovije vesti

DAVILA GA JE, PLJUVALA I GREBALA! ŠAMARČINE SAMO PLJUŠTALE! Jelena monstruozno napala Marinkovića, a tek da čujete ZAŠTO: Kad je videla KRV rešila je da bije dok NE ODE U ZATVOR?! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

KATASTROFA

DAVILA GA JE, PLJUVALA I GREBALA! ŠAMARČINE SAMO PLJUŠTALE! Jelena monstruozno napala Marinkovića, a tek da čujete ZAŠTO: Kad je videla KRV rešila je da bije dok NE ODE U ZATVOR?! (VIDEO)

Rijaliti

Jelena Ilić i Ivan Marinković još jednom su se žestoko posvađali za stolom u vili "Parova", pred svima. Marinković je ponovo jecao dok mu je Jelena nanosila povrede. Obezbeđenje moralo je brzo da reaguje, ali nju nije tako lako zaustaviti... Povrh svega, kako je voditeljka istakla u jednom trenutku, Ivan uvek traži da se Jelena pusti iz izolacije.

"S ovom ženom, posle ovoga večeras, nikada u životu neću biti. Sad vam obećavam", izjavio je Ivan, ali malo ko m uje poverovao.

"Nikada nikoga neću tužiti, niti Jelenu... niti mi je to bitno", pričao je on.

"Zašto si je dirao? Kad više, eto niste zajedno? Kako nije bitno, zašto je nasrnula na tebe? Opet je provociraš", pričala je voditeljka.

"On je ološ kome je alkohol broj jedan" zaurlala je Jelena pa skočila i zgrabila ga za vrat.

Svi su počeli da vrište od straha, dok je obezbeđenje pokušavalo da obavi svoj posao.

1 / 5 Foto: Happy screenshot

Bivši ljubavnici su, pak, nastavili obračun u hodniku.

"Dokle ćeš ti više da lažeš? Koga lažeš, sebe? Što nekad ne kažeš da si kriv? Hoćeš da mi upropastiš život? Hoćemo još? Da nastavimo sa nasiljem... da bih mogla odavde lagano odmah da idem u zatvor" vezla je Jelena dok ju je Ivan samo nemo posmatrao.

Odlazak Tamare Rakić iz vile u potpunosti je pao u senku novog raskida Jelene i Ivana.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...