NEVOLJE U RAJU! KORAĆEVA I DAVID SE POSVAĐALI ZBOG ALEKSANDRE: Ana sve skontala, Dragojević na sve načine POKUŠAVA DA SE OPERE! LOM!
Foto: Pritnscreen yT

sumnja u njegovu ljubav

NEVOLJE U RAJU! KORAĆEVA I DAVID SE POSVAĐALI ZBOG ALEKSANDRE: Ana sve skontala, Dragojević na sve načine POKUŠAVA DA SE OPERE! LOM!

Rijaliti -

Ana Korać i David Dragojević su se posvađali pošto je zadrugar optužen u rijalitiju da je učestvovao u lažima svoje bivše devojke Aleksandre Subotić, prilikom čega je zaljubljena starleta evidentno njihova žrtva.

- Kada ćete priznati da je Ana Korać bila vaša žrtva? - bilo je pitanje za Davida koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Ana nije ničija žrtva. Ana je moja najveća ljubav, ja sam jednostavno bolesno zaljubljen u nju. Mi nismo bili niti u prvom planu tamo, ovde nismo bili ništa, ona je onda htela da bude žrtva da je svi napadaju, jer je to dobro u rijalitiju. Odnosi su postajali sve bolesniji, sve je otišlo u nezdravu vezu. Moja najveća greška je što ja nisam na vreme raskinuo - izjavio je David.

Međutim, Koraćeva je nakon ovoga počela da sumnja u svog dečka, pa mu je i prebacila šta joj smeta.

- Ja ću da pokušam na neki način da te razumem, ali takve stvari ne bih uradila. Ti si njoj pričao da je sve ovo igra - rekla je Ana Davidu.

- Ti si meni počela da se sviđaš, ali ja sam mislio da to prikrijem. Pa sam mislio da imam neko opravdanje kao da se družimo. Kada je došla Ljuba, ja sam se svađao sa njom zbog Aleksandre, a ona sada priča kako se svađala sa njom zbog mene - pokušao je David da se isčupa iz nezgodne situacije.

foto: Pritnscreen yT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track