TENZIJA RASTE! OVO SU FINALISTI ZADRUGE! Posle mnogo s*ksa, svađa, suza i smeha oglasio se i Veliki šef sa ZVANIČNIM OBAVEŠTENJEM ZA SVE TAKMIČARE! (ANKETA)
Foto: Printscreen YT

uskoro kraj

TENZIJA RASTE! OVO SU FINALISTI ZADRUGE! Posle mnogo s*ksa, svađa, suza i smeha oglasio se i Veliki šef sa ZVANIČNIM OBAVEŠTENJEM ZA SVE TAKMIČARE! (ANKETA)

Rijaliti -

Finale rijalitija "Zadruga" se bliži, a Veliki šef je obavestio takmičare da se za glavnu nagradu bore njih dvadesetpetoro.

Naime, finale je zakazano za subotu, a tenzija u Imaginarijumu raste. Svađe i netrpeljivosti nikada više nije bilo, a svako od njih se potajno nada da će on biti taj koji će odneti pobedu.

- Dragi zadrugari, pre 296 dana se u naš grad doselili vas 52, a sada vas 7 dana pre kraja ima 25. Sada možemo da vam kažemo da ste postali finalisti. Od publike zavisi ko će izaći kao pobednik - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Dakle u finale su ušli svi učesici koji su trenutno u Zadruzi, a poslednja izbačena je Dorotea Jovanović.

foto: Printscreen YT

Ovo je spisak finalista "Zadruge 2" :

Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, David Dragojević, Ana Korać, Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović, Mina Vrbaški, Savo Perović, Toma Panić, Nadežda Biljić, Sanja Stanković, Maja Marinković, Jovana Tomić Matora, Lepi Mića, Zorica Marković, Suzana Perović, Lazar Jeremić, Marijana Zonjić, Aleksa Savić, Bora Santana, Eleonora Miljković, Marko Marković, Branislav Radonjić Brendon, Lepi Mića.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track