RAZOTKRIVEN KORAĆKIN PLAN VREDAN 50.000 EVRA! Navući ću Davida, pa ću ga šutnuti kao LOPTICU SKOČICU! Sitna je on riba za mene! ŠOK
Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

ISPLANIRALA DO DETALJA!

RAZOTKRIVEN KORAĆKIN PLAN VREDAN 50.000 EVRA! Navući ću Davida, pa ću ga šutnuti kao LOPTICU SKOČICU! Sitna je on riba za mene! ŠOK

Rijaliti -

Ana Korać napravila je pakleni plan da zavede Davida Dragojevića još pre nego što je ušla u rijaliti.

- Ana je još pre "Zadruge", dok smo pričale, komentarisala kako bi bilo dobro da preotme Davida Aleksandri, ali nakon što je videla kako oni funkcionišu i sama je priznala da taj plan neće biti baš lak. Znam da smo je mi zezale i sprdale se s njom pošto zaista Dragojević nikako nije njen tip niti bi ga ona ikada pogledala, ali kada je novac u pitanju, Ana je spremna na sve - kaže izvor blizak Koraćki i objašnjava kakve je sve taktike starleta smišljala da bi se dokopala prve nagrade.

- Znam da mi je rekla da je David zbog Subotićke u centru pažnje i da bi bio pun pogodak da se ta veza sruši. Ana je veoma namazana, znala je koliko ljudi njih podržava, pa je htela sve njih da pridobije preko Davida, a da uništi Aleksandru. Smejale smo se kada nam je prepričavala plan, a on je otprilike ovako zvučao:

- Navući ću malog, on je sitna riba za mene. Naspram one njegove kravetine Aleksandre, ja sam ful riba. Ima da ga izludim, pokazaću mu šta ja sve umem i onda je moj. Kada klinja padne na iskusnu ribu, šutnuću ga kao lopticu-skočicu. Znači sa Davidom sam do finala, dobijam parice i onda 'pa pa, ćao, zdravo'. Napolju me čekaju moji ozbiljni muškarci - pričala nam je Ana i mi smo se valjali od smeha - ispričao je izvor i dodaje kako su se starleti sve kockice sklopile i kako se sve odvijalo baš kako je i zamislila.

foto: Printscreen

- Baš sam pratila šta će ludača moja da uradi. Videla sam da još na samom početku merka Davida, a ovaj na prvu zabalavio za njom. Čim je Aleksandru naterao da udari Minu, znala sam da je to završeno i da je Koraćki ka njemu slobodan put. Ana nije dugo čekala, zgrabila ga je iskusno, odmah čim je Subotićka izbačena. Dragojević u životu nije imao ribu kakva je Anči i odlepio je za njom, a ona se, bre, samo sprda sa njim - kaže dobro obavešten izvor i otkriva da Ana vrlo dobro glumi zaljubljenu devojku.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Rijaliti / Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track