TOTALNI OBRT POSLE SAMO 1 DANA! Miljkoviću nije mnogo trebalo da skonta sve: Neće da se miri s Lunom ZBOG SLOBE?! ZAPREPASTIO!
Foto: Imstagram screenshot

bez dlake na jeziku

TOTALNI OBRT POSLE SAMO 1 DANA! Miljkoviću nije mnogo trebalo da skonta sve: Neće da se miri s Lunom ZBOG SLOBE?! ZAPREPASTIO!

Rijaliti -

Drugoplasirani zadrugar Marko Miljković, bivši dečko pobednice Lune Đogani, izjavio je da ne vidi nikakve promene što se tiče njihove veze, a onda i obrazložio zašto. On tvri da je pametnije "ništa tu ne dirati", jer njihov odnos nikada nije bio gori, pa je za oboje dobro da ne nastavljaju romansu.

"Fantastičan je osećaj kad izađete iz rijalitija, a prvi utisak je da mi je mnogo drago zbog Lune. Trenutno samo mogu reći da se sve desilo sa razlogom i da ću videti kako dalje, kada prođe taj prvi osećaj koji svi imamo po izlasku iz rijalitija. Ne znam da li ćemo se pomiriti i o tome ne bih govorio. Bolje za oboje je da se ne pomirimo, jer je mnogo zeznuta situacija s nama i ne vidim način da bude bolje. Treba sve da se slegne, a ja nju i dalje volim. Moram da se pomirim s tim da je između nas kraj i da svako konačno krene svojim putem", ispričao je on, napominjući da je Luna njemu olakšala njihov krah.

foto: Sonja Spasić

"Prošao je celi dan i razmislio sam dobro svemu, tako da ne verujem da će tu nešto bitnije da se menja. Izgleda da je problem u meni, a apsolutno sam iskreno ušao u tu priču. Bilo mi je teško da se nosim s njenim lomovima i svim tim situacijama koje su nas pratile, ali što je više udaraca bilo, to mi je bilo lakše da donesem odluku i to na neki način okončam. Svakim udarcem koji mi je zadavala bio sam sve sigurniji da je to što smo se pred sam kraj odvojili prava odluka", rekao je Marko, koji veruje da Luna i dalje voli Slobu Radanovića.

"Jednostavno, kada pričate nešto kroz šalu, kao što sam ja pričao o Slobi, a ona se tu užasno uvredi, to ona nešto znači. Više ne mogu da procenim da li je reč o rijalitiju, ili o drami, ili su to što pokazuje njena prava osećanja. Ako nju može da povredi šala o njenom bivšem, meni to ne uliva poverenje i govori mi da nije sasvim raščistila s tom bivšom pričom."

foto: Printscreen

S druge strane, auto koji je dobio kao nagradu po izlasku iz rijaliti kuće, Marko planira da proda.

"Imam planove da pokrenem biznis, ali ne mogu da otkrivam o čemu je reč. Što se nagrade tiče, dobio sam automobil za drugo mesto, ali pošto već imam bolji od ovog koji sam dobio, moraću da ga prodam i da kupim ono što sam zamislio", objasnio je Marko.

U "Zadrugu 3", pak, ne planira da ide.

"Što se tiče mog ponovnog ulaska u 'Zadrugu', neću ništa da govorim, jer sam i posle prve 'Zadruge' rekao da nikada ne bih ušao, pa sam, vidite, ipak tamo završio. Ako ponovo uđem, stvarno ne znam šta ću sa svojim životom da radim", zaključio je Miljković.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track