UŽIČANIN PREVAZIŠAO SAMOG SEBE! Zbog ovoga su i lažne suze pale u senku! Niko ne može da veruje šta je Čolak URADIO! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

NASTAO LOM

UŽIČANIN PREVAZIŠAO SAMOG SEBE! Zbog ovoga su i lažne suze pale u senku! Niko ne može da veruje šta je Čolak URADIO! (FOTO)

Rijaliti -

Čolak je 10 izuzetno turbulentnih meseci proveo u Imaginarijumu, a onda ih je za gala žurku povodom završetka rijalitija, krunisao muškom punđicom!

Društvene mreže gore, nema koga nije iznenadio ovim potezom. Čini se kao da ovu njegovu drastičnu promenu podržava samo njegova nekadašnja cimerka Aleksandra Subotić.

Podsetimo, Bane Čolak dogurao je skoro do finala "Zadruge 2", ali uprkos brojnim situacijama u koje je zapao, kao i onim koje je isprovocirao, nije se previše visoko plasirao. Kada je "izbor spao" na njega i Matoru, ona je ostala u rijaliti kući, dok je di-džej zbog glasova publike pokupio svoje stvari i izašao napolje.

foto: Printscreen

Svakako zadovoljan, družio se i veselio sa nekadašnjim cimerima tokom gala proslave pored jezera rijaliti kuće.

foto: Sonja Spasić

Bane je u "Zadrugu" ušao opčinjen tadašnjom devojkom,Zerinom Hećo. Međutim, par je zapao u velike probleme, a pred buran raskid glumio je suze, pričalo se - da bi bolje prošao kod nje. Ovim potezom podigao je ogromnu prašinu i to je svakako obeležilo njegov boravak u Šimanovcima. Ipak, ispletena kosa i vezana u punđicu napravila je još veći haos! Ima čak i onih koji su mu poručili da je sada "sprman za cirkus".

Kurir.rs/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track