Najnovije vesti

NE MOŽE DA SPAVA SA MUŽEM NAJBOLJE PRIJATELJICE I DA ĆUTI! Lepi Mića opleo o Ani Korać, a onda prozvao Slobu Radanovića da sve PRIZNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPLEO!

NE MOŽE DA SPAVA SA MUŽEM NAJBOLJE PRIJATELJICE I DA ĆUTI! Lepi Mića opleo o Ani Korać, a onda prozvao Slobu Radanovića da sve PRIZNA! (VIDEO)

Rijaliti

Lepi Mića je komentarisao vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a tom prilikom je istakao da njih dvoje nikada nisu bili prijatelji u privatnom životu. Mića se za vreme emisije pričao i o Slobi Radanoviću.

foto: Printscreen

"Ana je moja prijateljica iz rijalitija. U privatnom životu nismo popili čašu vode. Ona me razočarala. Nikada nisam rekao za Anu Korać da je k*rva. Samo sam rekao da su loše stvari koje radi. Majka tog dečka je najstrašnije vređala Anu Korać! Najgore, a sada je sa njom najbolja! Svi su me napadali zbog Ane. Kada je stigao njen rođendan, nisam dobio poklon od njene porodice, a prošle godine sam dobio. Izgubio sam "prijatelja", znam da je svašta o meni pričala Davidu. Ona se zaljubila i to kapiram. Ona je ćutala kao pi*ka dok je njen dečko govorio meni sve najgore. Ana Korać nema lošu dušu, ona je neko koga ja i dalje volim. Nismo se čuli. Nju je pogodilo što sam rekao: "Spavala si sa Slobom Radanovićem". Radanoviću pozivam te javno da kažeš da si imao odnose sa Anom Korać. Ne može da spava sa mužem svoje najbolje prijateljice - pričao je Mića.

- David je posle Nove godine promenio ploču i ponižavao Aleksandru najstrašnije. David je najveći lažov u istoriji. On laže sve! On je sve planirao. Kakav si ti momak koji veri devojku tri puta i kažeš da su fejk - govorio je Mića.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...