SANJA I JA ĆEMO UZETI STAN, SVE IDE PO PLANU! A onda je bivša zadrugarka osula po cimerkama žestoko! Suzana je KATASTROFA, a EVO šta misli o LUNI ĐOGANI!
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Printscreen

vole se

SANJA I JA ĆEMO UZETI STAN, SVE IDE PO PLANU! A onda je bivša zadrugarka osula po cimerkama žestoko! Suzana je KATASTROFA, a EVO šta misli o LUNI ĐOGANI!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković održale su svoju rijaliti ljubav, pa i posle "Zadruge 2" ostale u vezi. Njihova ljubav je još jača, a one planiraju i kupovinu stana. Po svemu sudeći, one uživaju u zajedničkom životu, a o bivšim cimerkama Suzani Perović i Luni Đogani, Matora je imala što šta da kaže.

- Sanja i ja jurimo da završavamo stvari, gledamo stan, Sanja završava jedan projekat. Neće biti naš duet, ja sam krčmarica. Vredno radimo. Stan gledamo, tražimo, ne bih da žurim. Stan ćemo uzeti, sve ide svojim tokom kako treba - ispričala je Matora.

Matora ne može da veruje da ostvarena i porodična žena kao što je Suzana dozvoljava sebi takvo ponašanje sa Mikijem Đuričićem.

- O Suzani imam isto mišljenje, možda čak i gore. Ne mogu da razumem da osoba koja je toliko ostvarena u životu, sa toliko godina karijere i porodicom, da se tako ponaša, meni je to katastrofa. Ponekad mislim da ja tu ženu nisam ni upoznala - rekla je Jovana.

Sa druge strane, pobednicu Lunu gotive, i rado bi se Sanja i ona družile i van kapija imaginarijuma sa njom.

- Popričale smo sa Lunom tamo, rekle smo da može kad hoće da nas okrene, da nas pita, da se vidimo i to, ali da nekoga jurimo da se vidimo, ne pada mi na pamet. Ne važi to samo za nju, nego i za ostale zadrugare koji se nisu javili, Sanja i ja nećemo potencirati, niti mislimo nešto loše, niti ikoga mrzimo, samo ne želim da potenciram ja na druženju - rekla je Matora.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track