Najnovije vesti

MA ŠTA SMO UČILI, SPRDALI SMO SE U ŠKOLI! NAJVEĆA OCENA MI JE BILA TROJKA: Anabela je Luni školovanje platila 40.000 €, a EVO šta je modna blogerka ZAVRŠILA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠKOLOVANA

MA ŠTA SMO UČILI, SPRDALI SMO SE U ŠKOLI! NAJVEĆA OCENA MI JE BILA TROJKA: Anabela je Luni školovanje platila 40.000 €, a EVO šta je modna blogerka ZAVRŠILA!

Rijaliti

Luna Đogani predstavila se javnosti kao modna blogerka, a ona je zapravo završila privatnu srednju školu čija godina košta 10.000 evra, a nakon toga upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. 

Naime, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganije sama je pričala tokom rijalitija da je vrlo lagodno prošla kroz školovanje, da se rado seća druženja, ali i putovanja sa vršnjacima tokom pohađanja privatne umetničke srednje škole, gde je bila na dramskom smeru i za koju su poznati roditelji iskeširali ukupno 40.000 e za 4 godine. 

- Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 evra godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odeljenju, do 15 đaka. Najveća ocena mi je bila trojka. Nisam nikad razumela, kako se zove ono, bre... geometrija - ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga deca javnih ličnosti pohađala istu školu.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...