Najnovije vesti

MINA JE SLALA NEKE INFORMACIJE: Aleksa Savić nije imao AFERU u rijalitiju, a evo šta sada kaže o Nori koja ga je SPOPADALA!
Foto: Printscreen

OTVORENO

MINA JE SLALA NEKE INFORMACIJE: Aleksa Savić nije imao AFERU u rijalitiju, a evo šta sada kaže o Nori koja ga je SPOPADALA!

Rijaliti

Aleksa Savić jedan je od retkih takmičara koji nije prevario svoju devojku Minu koja ga je čekala napolju.

 

Takmičara je u jednom trenutku "napadala" Eleonora Miljkovića, koja nije krila simpatije prema njemu, a Aleksa je sada objasnio kako se osećao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina ﺕ Nikolic (@ni.mina) on

"Što se mene tiče, nisu postojale nikakve varnice, bio je kraj rijaltija, svi smo se opustili. To je jedna od grešaka koje su se meni desile u "Zadruzi". Nisam obratio pažnju na neke stvari. Nisam bio upućen u neke stvari. Krenulo je sve od druženja Nore i Mine. Mina je tu slala neke informacije, još uvek ne znam 100 posto. Možda je Mina igrala igru, kako bi je odvojila od Marka. ", rekao je Aleksa.

 

"U periodu kada je meni Mina rekla da se sviđam Nori, sklonio sam se da se ne bi vodile priče. Kada su došla pitanja gledalaca, širile su se totalne neistine. Nisam mogao da sprečim tu glupost koja se desila", zaključio je on u "Narod pita".

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...