TAJ ŠTO JE DRUGI  J*BO BI TU TREĆU DA BI DOŠAO NA BROJ JEDAN! Lepi Mića uživo u pred celom Srbijom divlja, pa raskrinkao Marka Miljkovića i Staniju! MUK! (VIDEO)
Foto: Ana Paunković, Printscreen, Printscreen Instagram

Ne trpi folirante

TAJ ŠTO JE DRUGI J*BO BI TU TREĆU DA BI DOŠAO NA BROJ JEDAN! Lepi Mića uživo u pred celom Srbijom divlja, pa raskrinkao Marka Miljkovića i Staniju! MUK! (VIDEO)

Rijaliti -

Lepi Mića opleoj je po Marku Miljkoviću, drugoplasiranom zadrugaru, i Staniji Dobrojević koja se plasirala na visoko treće mesto.

foto: Printscreen Instagram

"Ja samo pričam šta oni rade. Sad spominjem Ljubu, a ona se pali. Marko Miljković je taj koji je vraćao devojku od 23 godine, j*bao devojke, a to je obrazložio da je radio da bi došao do Lune. E, pa devojke, ako prihvatate ovakve muškarce, onda nemate grama mozka. Stanija kaže da je Marko dobar dečko, a Marko je rekao da bi j*bao Staniju i da bi je nabio nogom, a onda se ona posle drži za ruku sa Lunom na žurki i kaže da je ona za vezu Lune i Marka. Sram da je bude. Ona glumi vezu sa dečkom koji ne zna gde je pošao, a gde je došao. Sa Marijanom nije popila kafu, a u nju se klela u rijalitiju. Taj što je drugi j*bo bi tu treću da bi došao na broj jedan - vikao je Mića u studiju.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track